Sa avem masini curate … si parfumate!

solutii parfumare auto

Tuturor ni s-a întâmplat să intrăm în interiorul vehiculelor personale sau alte autovehicule cu un miros persistent de fum de țigară sau miros de alimente, etc. Este o senzaţie foarte neplacută şi de regulă încercăm să o eliminăm prin pulverizare de parfum.

O acţiune imediată este să ne îndreptăm către spălătorii şi să ne curăţăm maşinile. Dacă se aplică şi o dezinfectare corectă a interiorului maşinii, putem aplica ulterior şi o aromă astfel încât să beneficiem de un ambient plăcut în deplasarile noastre.

Dealerii de maşini şi agenţiile de închiriere, de obicei, pulverizează parfum sau parfum de aer pentru a masca mirosurile.

Fie că activezi ca o spălătorie auto, dealer auto sau agenţie de închiriere, fie că deţii o companie şi cauţi un mod de promovare al afacerii tale, odorizantul auto personalizat IZFresh poate fi o soluţie imediată de a veni în ajutorul clienţilor dumneavoastră pentru a avea un miros plăcut în interiorul autovehicolului.

Odorizante auto personalizate Izfresh cu arome placute fresh, floral, wood, blackoud, vanillacherry, mentă, cafea, new car pot fi soluţii de parfumare dar în acelaşi timp şi de promovare a afacerii dumneavoastra şi de fidelizare a clienţilor existenţi sau a potentialilor clienti.

Pe www.izfresh.ro puteţi găsi pachete de promovare în funcţie de bugetul dumneavoastră.

Vă aşteptăm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *