Fii prezent in memoria clientilor tai!

In general oamenii sunt mult  mai receptivi atunci când toate cele cinci simțuri sunt stimulate în același timp. Cu cât sunt mai multe simțuri activate simultan, cu atât mai mult ,oamenii sunt implicati in a exerimenta brandul tau. Elementul vizual domina foarte mult in aceste momente , dovada ca retelele de socializare au creat strategii complexe de promovare prin intermediul vizualului.

Campanii costisitoare sunt lansate de catre companii  multinationale pentru a aduce imaginea unui produs /serviciu in memoria colectiva si/sau individuala a/ale clientului/clientilor dar mai mult de atat, pentru a pastra cat mai mult timp imaginea  produsului in fata clientului. Noi consideram ca pot fi utilizate campanii bine definite in care sa fie utilizate instrumente de marketing ce pot oferi experiente cu memorie indelungata in timp.

Alaturand imaginea unui miros specific, cream o experienta unica pentru client. Practic poti ajunge ca produsul/serviciile tale  sa fie prezent/e langa clientii tai  prin combinarea imaginii unice definite de brand-ul tau cu o aroma distincta pentru perioade mari de timp. Prin stimularea simțului mirosului, marketingul parfumurilor îmbunătățește experiența pentru clientii tai.

In foarte multe industrii, studiile au aratat ca efectele mirosurilor de mediu au crescut vizibilitatea brandu-ului, cat si vanzarile acelui brand. Asadar luam cartonul absorbant multistrat pe care il imprimam cu sigla/logoul/textul dorit pentru personalizare. Astfel cream imaginea ta pe un suport binedefinit si oferim consultanta in alegerea parfumului potrivit pentru produsul/serviciul tau. Ia nastere in acest mod ,odorizantul auto personalizat IzFresh , instrument de marketing care imbina imaginea si aroma pentru a stimula simturile vizual si olfactiv experienta clientului.

Alatura-te proiectului nostru si vino sa testam impreuna complexitatea ce vine din imbinarea aromei cu imaginea companiei tale.

Va dorim pentru anul 2020, experiente unice, profitabile si campanii bine gandite .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *