Cum alegi aroma potrivita pentru masina ta

Odorizant auto Crossfit
Odorizant auto Crossfit

Masinile noastre au devenit ,intr-un fel a doua casa , deaorece timpul petrecut in trafic , in Romania, este foarte mare . Fie ca ne deplasam la munca  sau deplasarea reprezenta in sine munca noastra , fie ca ne deplasam la cumparaturi sau in calatorii , spatiul interior al masinii ne este din ce in ce mai cunoscut . Il curatam fiecare cum putem , fie la spalatorii auto , fie acasa ,in curte , unii dintre noi au ajuns sa cumpere scule si solutii speciale ,dedicand un timp destul de mare acestei activitati .

In ambele cazuri , dupa realizarea curateniei interioare, folosim si un odorizant pentru a improspata aerul din interior .Recomandarea nostra este sa se realizeze si o curatare pe baza de UV sau  ozon ,mai ales in aceasta perioada .

Dar cum sa alegem aroma potrivita ?Ar fi simplu sa gasim solutia pe net dar in cele mai multe cazuri facem alegerea instinctiv.Noi ne-am gandit ca util ar fi urmatoarele etape:

1. Cel mai simplu e sa te gandesti la ce iti place la parfumul actual pe care il folosesti .Merita sa stii ce fel de note ( straturi )are parfumul tau .De exemplu cand personalizam pentru clientii nostril odorizantul personalizat izfresh , ii intrebam daca cunosc ce note de parfum prefera. Construim impreuna cu ei inca de la inceput.

2. Luati parfumul preferat si pulverizati . Primele note pe care le veti mirosi sunt notele de varf. Acestea se evapora mult mai repede .Corpul principal al unui parfum este dat de catre notele de mijloc.Durata acestora poate sa varieze de la cateva minute pana la o ora .Notele de baza sunt ultimele si acestea pot aparea odata cu cele de mijloc . Aceste note ajuta la solidificarea parfumului . Acestea apar dupa jumatate de ora de la aplicarea parfumului .

3. Alegerea parfumului . Odata ce ai identificat notele potrivite pentru tine . faci alegerea si in functie de mediul in care este imprimat. De exemplu un tip de parfum alegi pentru corp si altul folosesti pentru interiorul masinii . De regula , pentru utilizare zilnica , este de preferat o aroma fina , pe cand pentru utilizare personala la o petrecere , seara , se foloseste o aroma intensa. Daca iti plac aromele citrice , nu o sa alegi arome florale .Nu uita ca trebuie sa te simti relaxat in interiorul masinii dar in acelasi timp focusat pe actiunea de conducere al autovehicolului.

Odorizant auto Scoala de Soferi Auto Celia
Odorizant auto Scoala de Soferi Auto Celia

Odata aroma selectata , poti alatura si  elementele de personalizare pe care le putem aplica pe cartonul absorbant. Asa incepe creearea odorizantului auto personalizat.

Conduceti prudent!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *